Alfa Woning BVBA

Contacteer ons!

Zorgvuldige ruwbouw voor een geslaagde renovatie

Alfa Woning BVBA: vakkundig metselwerk in Antwerpen.

Als specialist in totaalrenovaties van alleenstaande woningen heeft Alfa Woning BVBA besloten om geen nieuwbouwprojecten uit te voeren. Dat wil echter niet zeggen dat we de werken die eigen zijn aan nieuwbouw – zoals metselwerken – niet kunnen uitvoeren. Als uw verbouwing vraagt om metselwerk, dan voeren we ook deze klussen met de grootste zorg en volgens de regels van de kunst uit.

We kunnen een grote kamer scheiden door een extra binnenmuur te metselen of zwakke plekken in uw bakstenen gevel herstellen. Rond het huis werken we uw voortuin af met een gemetselde brievenbus of een bakstenen omheining rond de tuin. Voor al uw metselwerk in Antwerpen kunt u dus een beroep doen op onze specialisten.

Net als bij onze andere diensten leggen we de lat voor ons team bijzonder hoog. Ook voor uw metselwerk in Antwerpen kunt u dus op de beide oren slapen. Alfa Woning BVBA garandeert werken van een hoog niveau met een onberispelijke afwerking. Vraag uw vrijblijvende offerte aan via de gegevens op deze site of stel ons uw vragen. We staan u ook in het weekend graag te woord.

Clikc+