Alfa Woning BVBA

Contacteer ons!

Alfa Woning BVBA zet in op flexibiliteit en kwaliteit!

Uw flexibele en professionele klusjesdienst in Antwerpen.

Bent u op zoek naar een klusjesdienst in Antwerpen? Ook dan kunt u rekenen op de vakmensen van Alfa Woning BVBA. Ons team bestaat uit betrouwbare medewerkers met kennis van zaken die gespecialiseerd zijn in de verschillende karweien van een totaalrenovatie. Heeft u een probleem met één van de onderdelen, dan spelen we daar op in. We maken zo snel mogelijk tijd vrij voor uw project en sturen u de vakman die ook bij onze totaalrenovaties het betreffende klusje voor zijn rekening neemt.

Voor herstellingen, installaties of onderhoud krijgt u dus zonder uitzondering een specialist over de vloer. Schakel ons in voor al uw karweien in en rond het huis: elektriciteit, loodgieterij, betegeling, isolatie, tuinwerken, klinkerwerken en nog veel meer. Alfa Woning BVBA begrijpt maar al te goed dat problemen met uw sanitair, verwarming of elektriciteit snel opgelost moeten worden. Daarom kunt u rekenen op de flexibiliteit van ons team en een snelle reactie op uw oproep.

Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek wat onze klusjesdienst in Antwerpen voor u kan betekenen. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte en een professionele oplossing voor uw probleem.

Clikc+