Alfa Woning BVBA

Contacteer ons!

Een nieuwe look voor uw gevel!

Laat uw gevelrenoveren in Antwerpen door de specialisten van Alfa Woning BVBA .

Alfa Woning BVBA kan voor uw totaalrenovatie zowel in als rond het huis uit de voeten. Terwijl onze specialisten binnen de elektriciteit, Gyprocwerken en loodgieterij voor hun rekening nemen, gaan onze andere teamleden aan de slag om uw gevel te renoveren in Antwerpen. Gevelrenovatie is een complex proces, dat gepaard gaat met vragen over de isolatie, de structuur van het gebouw, uw budget en de stijl van uw woning. Daarom krijgt u van ons deskundig advies voor het project begint, zodat u de beste keuze kunt maken voor uw gevel.

De mogelijkheden voor uw gevelrenovatie zijn vrijwel eindeloos en hangen voornamelijk af van uw smaak en budget. Door voegwerken uit te voeren kunnen we uw gevel opfrissen en de originele look behouden. We kunnen het ook over een andere boeg gooien en een stijlvol accent opbouwen met geschilderde bepleistering of in hout, glas, leien, metaal, rockpanel, façatile en nog veel meer.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u 7 dagen op 7 terecht bij Alfa Woning BVBA. Wilt u een totaalrenovatie voor uw woning, of wilt u alleen uw gevel renoveren in Antwerpen? Onze specialisten staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Clikc+