Alfa Woning BVBA

Contacteer ons!

Een snelle herstelling of een volledige renovatie

Kies voor Alfa Woning BVBA voor uw badkamerrenovatie in Antwerpen.

Van een volledige verbouwing van uw woning tot een badkamerrenovatie in Antwerpen: Alfa Woning BVBA kan grote en kleinere werken aan.Voor al onze projecten nemen we zowel het ontwerp van uw kamer als de plaatsing voor onze rekening. Daarbij overlopen we samen de verschillende mogelijkheden en kiezen we de oplossing die past bij uw smaak en budget.

Wie een badkamer wilt renoveren, moet met een heleboel aspecten rekening houden. Er moeten onder meer waterleidingen, sanitaire voorzieningen, elektriciteit, vloeren en tegels geplaatst worden. Ook een verwarmings- of verluchtingssysteem is geen overbodige luxe in een gerenoveerde badkamer. Alfa Woning BVBA heeft specialisten in de rangen die alle verschillende aspecten van een badkamerrenovatie op zich kunnen nemen. Bovendien krijgt u van ons deskundig advies bij het ontwerp van uw kamer en bij de keuze van al uw materialen.

Werkt u aan een badkamerrenovatie in Antwerpen, of heeft u een probleem met uw sanitaire voorzieningen? Alfa Woning BVBA helpt u zo snel mogelijk uit de nood. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw project.

Clikc+